A EDUCA BORRAS S.A.U. US VOLEM AJUDAR. HEU PERDUT ALGUNA PEA?

AQUEST SERVEI S'OFEREIX:
- PER PUZZLES A PARTIR DE 3.000 PECES (INCLS) O QUE HO TINGUIN ESPECIFICAT A LA CAIXA
- PER A UN MXIM DE 16 PECES PER PUZLE
- FINS A ESGOTAR LES EXISTNCIES

ET RECORDEM QUE EXISTEIX UN APARTAT DE FAQ's ON POTS TROBAR RESPOSTA ALS TEUS PRINCIPALS DUBTES.

Important:
NO DUPLICAR PETICIONS JA CURSADES. El sistema les anullar automticament i retardar lenviament de la primera.

OMPLIU TOTES LES DADES DEL SEGENT FORMULARI. (*camp obligatori)

Si ja et vas registrar anteriorment
prem aquest enlla per carregar les teves dades
prem aquest enlla si no recordes la contrasenya

Idioma *:
 1. Format: carrer, nmero, pis

 2. --

  Format: dd/mm/aaaa

Tractament*:

Instruccions per identificar la pea perduda

 • 1. Abans d'identificar una pea perduda, el puzle ha d'estar completament muntat.

  2. Identificar el puzle anotant el nmero de registre: aquest nmero consta d'onze dgits, es troba sobre un fons vermell en un lateral de la caixa inferior del puzle o b al fullet incls a l'interior dels puzles de mida gran, el seu format s: _ _ _ _ _ / _ _ _ _ _ _. Est format per dues parts. La primera part (5 dgits) coincideix amb el nmero referncia del puzle. La segona part (6 dgits) ens indica l'edici del puzle. Aquest nmero de registre s imprescindible per reposar les peces perdudes.
 • 3. 3. Identifiqui les peces perdudes. Posi's davant de la imatge i compti d'esquerra a dreta les peces per obtenir el nmero de la columna A. Compti de dalt a baix i obtindr el nmero de la fila B. Anoti els resultats a "situaci de les peces perdudes".
 / 
Pea 1*:
Pea 2:
Pea 3:
Pea 4:
Pea 5:
Pea 6:
Pea 7:
Pea 8:
Pea 9:
Pea 10:
Pea 11:
Pea 12:
Pea 13:
Pea 14:
Pea 15:
Pea 16:
 1. Si vols registrar-te per poder omplir automticament les teves dades personals en futures consultes, omple el camp de la contrasenya.

 2. Per seguretat, torna-la a introduir

  1. IDENTIFICACI DEL TITULAR

   EDUCA BORRAS, S.A.U. domiciliada en C/ OSONA, 1 - 08192 SANT QUIRZE DEL VALLS (BARCELONA) C.I.F. A08937435, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, en el TOM: 6.076, LLIBRE: 5.368, SECCI: 2, FOLIO: 41, full: 71.737, INSCRIPCI: 1 , es titular dels segents “sites” a internet: www.educaborras.com , www.puzzlepassion.com , www.magiaborras.com , www.educapersonalizados.com , www.losanimalistos.com i algunes de les seves variants de domini genriques i territorials del que tamb es titular.

  2. PROTECCI DE DADES

   EDUCA BORRAS, S.A.U. , s el Responsable del tractament de les dades personals de l'Usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que es disposa en les normatives vigents en protecci de dades i conforme a la normativa vigent de la societat de la informaci, per la qual cosa es facilita la segent informaci del tractament:
   Fi del tractament: mantenir una relaci comercial amb l'Usuari. Les operacions previstes per realitzar el tractament sn:

   • Remissi de comunicacions comercials publicitries, sempre que s'hagi autoritzat prviament, per email, fax, SMS, MMS, comunitats socials o qualsevol altre mitj electrnic o fsic, present o futur, que possibiliti realitzar comunicacions comercials. Aquestes comunicacions seran realitzades per EDUCA BORRAS, S.A.U. i relacionades sobre els seus productes i serveis, o dels seus collaboradors o provedors amb els quals aquest hagi aconseguit algun acord de promoci. En aquest cas, els tercers mai tindran accs a les dades personals.
   • Realitzar estudis estadstics.
   • Tramitar encrrecs, sollicituds o qualsevol tipus de petici que sigui realitzada per l'usuari a travs de qualsevol de les formes de contacte que es posen a la seva disposici.
   • Remetre el butllet de notcies de la pgina web.
   • En cas que present per via electrnica i/o a travs d'un formulari web, el seu currculum a la nostra empresa, les seves dades es tractaran confidencialment i amb la finalitat exclusiva de la tramitaci de la seva candidatura. La transmissi de dades tindr lloc de forma xifrada. En cas de produir-se alguna modificaci en les seves dades, li preguem, ens ho comuniqui per escrit al ms aviat possible, a fi de mantenir les seves dades degudament actualitzades.

   Criteris de conservaci de les dades: es conservaran mentre existeixi un inters mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimizacin de les dades o la destrucci total d’aquests.
   Comunicaci de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte obligaci legal.
   Cessi de dades a empreses del grup: D'acord amb la legislaci vigent, EDUCA BORRAS, S.A.U. informa i sollicita el seu consentiment exprs perqu les seves dades siguin cedides e empreses del grup, amb la finalitat de l'enviament de comunicacions comercials. Les dades dels Usuaris tamb poden ser comunicades a les empreses del grup per a finalitats administratives internes i/o gesti del manteniment la Web.
   Transferncies Internacionals: No es realitzen Transferncies Internacionals de dades a tercers pasos fora de la Uni Europea.
   Drets que assisteixen a l'Usuari:

   • Dret a retirar el consentiment a qualsevol moment.
   • Dret d'accs, rectificaci, portabilitat i supressi de les seves dades i a la limitaci o oposici al seu tractament.
   • Dret a presentar una reclamaci davant l'autoritat de control si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.
   • Podr revocar a qualsevol moment el consentiment prestat a la recepci de comunicacions comercials, enviant la seva sollicitud al correu electrnic lopd@educaborras.com.

   Dades de contacte per exercir els seus drets:

   • Adrea postal: C/ OSONA, 1 - 08192 SANT QUIRZE DEL VALLS (BARCELONA)
   • Adrea electrnica: lopd@educaborras.com.

   Els Usuaris, mitjanant la marcaci de les caselles corresponents i entrada de dades en els camps, marcats amb un asterisc (*) en el formulari de contacte o presentats en formularis de descrrega, accepten expressament i de forma lliure i inequvoca, que les seves dades sn necessries per atendre la seva petici, per part del prestador, sent voluntria la inclusi de dades en els camps restants. L'Usuari garanteix que les dades personals facilitades a EDUCA BORRAS, S.A.U. sn veraces i es fa responsable de comunicar qualsevol modificaci d’aquests.
   EDUCA BORRAS, S.A.U. informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedits en cap cas a tercers, i que sempre que realitzar algun tipus de cessi de dades personals, es demanar prviament el consentiment exprs, informat i inequvoc per part els Usuaris. Totes les dades sollicitades a travs del lloc web sn obligatoris, ja que sn necessaris per a la prestaci d'un servei ptim a l'Usuari. En cas que no siguin facilitats totes les dades, no es garanteix que la informaci i serveis facilitats sigui completament ajustats a les seves necessitats.

  3. MESURES DE SEGURETAT

   EDUCA BORRAS, S.A.U. est complint amb la normativa vigent en protecci de dades, i manifesta que les dades sn tractades de manera lcita, lleial i transparent en relaci amb l'interessat i adequats, pertinents i limitats al necessari en relaci amb les finalitats pels quals sn tractats.
   EDUCA BORRAS, S.A.U. garanteix que ha implementat poltiques tcniques i organitzatives apropiades per aplicar les mesures de seguretat que estableixen la normativa vigent en protecci de dades, amb la finalitat de protegir els drets i llibertats dels Usuaris i els ha comunicat la informaci adequada perqu puguin exercir-los.

  4. DRETS DE PROPIETAT INTELLECTUAL I INDUSTRIAL

   El lloc web, incls a ttol enunciatiu, per no limitatiu la seva programaci, edici, compilaci i altres elements necessaris per al seu funcionament, els dissenys, logotips, text i/o grfics, sn propietat de EDUCA BORRAS, S.A.U. o, si s el cas, disposa de llicncia o autoritzaci expressa per part dels autors. Tots els continguts del lloc web es troben degudament protegits per la normativa de propietat intellectual i industrial, aix com inscrits en els registres pblics corresponents.
   Independentment de la finalitat per la qual anessin destinats, la reproducci total o parcial, s, explotaci, distribuci i comercialitzaci, requereix en tot cas de l'autoritzaci escrita prvia per part de EDUCA BORRAS, S.A.U. . Qualsevol s no autoritzat prviament es considera un incompliment greu dels drets de propietat intellectual o industrial de l'autor.
   Els dissenys, logotips, text i/o grfics aliens a EDUCA BORRAS, S.A.U. i que poguessin aparixer en el lloc web, pertanyen als seus respectius propietaris, sent ells mateixos responsables de qualsevol possible controvrsia que pogus suscitar-se respecte als mateixos.
   EDUCA BORRAS, S.A.U. reconeix a favor dels seus titulars els corresponents drets de propietat intellectual i industrial, no implicant el seu sol esment o aparici en el lloc web l'existncia de drets o responsabilitat alguna sobre els mateixos, com tampoc respatller, patrocini recomanaci per part del mateix.

  5. EXEMPCI DE RESPONSABILITATS

   EDUCA BORRAS, S.A.U. s'eximeix de qualsevol tipus de responsabilitat derivada de la informaci publicada en el seu lloc web sempre que aquesta informaci hagi estat manipulada o introduda per un tercer ali al mateix.
   Poltica d'enllaos
   Des del lloc web, s possible que es redirigeixi a continguts de tercers llocs web. Ats que EDUCA BORRAS, S.A.U. no pot controlar sempre els continguts introduts pels tercers en els seus respectius llocs web, no assumeix cap tipus de responsabilitat respecte a aquests continguts. En tot cas, procedir a la retirada immediata de qualsevol contingut que pogus contravenir la legislaci nacional o internacional, la moral o l'ordre pblic, procedint a la retirada immediata de la redirecci a aquest lloc web, posant en coneixement de les autoritats competents el contingut en qesti.
   EDUCA BORRAS, S.A.U. no es fa responsable de la informaci i continguts emmagatzemats, a ttol enunciatiu, per no limitatiu, en frums, xats, generadors de blogs, comentaris, xarxes socials o qualsevol un altre mitj que permeti a tercers publicar continguts de forma independent a la pgina web de EDUCA BORRAS, S.A.U. . No obstant aix, i en compliment del que es disposa en la normativa vigent de la Societat de la Informaci, es posa a la disposici de tots els usuaris, autoritats i forces de seguretat, collaborant de forma activa en la retirada o, si escau, bloqueig de tots aquells continguts que puguin afectar o contravenir la legislaci nacional o internacional, els drets de tercers o la moral i l'ordre pblic. En cas que l'usuari consideri que existeix en el lloc web algun contingut que pogus ser susceptible d'aquesta classificaci, es prega el notifiqui de forma immediata a l'administrador del lloc web.
   Aquest lloc web ha estat revisat i provat perqu funcioni correctament. En principi, pot garantir-se el correcte funcionament els 365 dies de l'any, 24 hores al dia. No obstant aix, EDUCA BORRAS, S.A.U. no descarta la possibilitat que existeixin certs errors de programaci, o que esdevinguin causes de fora major, catstrofes naturals, vagues o circumstncies semblants que facin impossible l'accs a la pgina web.

  6. CONDICIONS D’S I NORMES DE COMPORTAMENT DEL BLOG

   EDUCA BORRAS, S.A.U. li agraeix el seu inters per fer s dels nostres canals de participaci. Els comentaris sn una via de participaci per a tots els usuaris d'aquest mitj.

   Si vols participar als nostres blocs, haurs d’acceptar aquestes normes:

   A.- Responsabilitat de l’Usuari. En participar als blocs de la web ets l’nic responsable dels missatges que difonguis, garantint a EDUCA BORRAS, S.A.U. la total indemnitat davant de qualsevol reclamaci que pugui plantejar-se-li per aquests conceptes.

   En el cas de qu els missatges continguin material protegit per drets de propietat intellectual o industrial, l’usuari garanteix que n’s el seu propietari o que compta amb l’autoritzaci del propietari per difondre’l als blocs.

   I s’eximeix a EDUCA BORRAS, S.A.U. de qualsevol reclamaci de tercers que es plantegs per aquests conceptes.

   B.- L’usuari haur de, abans de publicar un missatge, escollir el blog apropiat. Aquells missatges que no s’ajustin a la temtica del blog podran ser eliminats. Est totalment prohibit publicar promocions i enllaos d’ofertes comercials, publicitat, material promocional, cartes cadena ni qualsevol activitat promocional directa o indirecta o qualsevol altre tipus de comentari que no s’ajusti al desenvolupament normal dels temes dels blocs.

   C.- L’usuari haur de respectar a la resta d’usuaris. L’usuari haur de ser tolerant i respectus amb els missatges i opinions de la resta d’usuaris. Es podran suprimir aquells missatges que puguin ser considerats lesius contra els drets de tercers o que atemptin contra el desenvolupament pacfic dels blocs.

   D.- EDUCA BORRAS, S.A.U. es reserva el dret de reproduir, modificar, o difondre els missatges publicats als blocs de la web d’acord als terminis i mitjans convenients sense que per aix correspongui a l’usuari cap tipus de compensaci.

   E.- EDUCA BORRAS, S.A.U. no s responsable d’all publicat als blocs de la web ni garanteix la veracitat o exactitud de cap informaci publicada als mateixos. Correspon a l’usuari remitent dels missatges o informacions la responsabilitat sobre el seu contingut.

   F.- EDUCA BORRAS, S.A.U. no garanteix la disponibilitat ni continutat del servei de blocs de la web, podent modificar-lo, suspendre’l o eliminar-lo de la web sense previ avs, en qualsevol moment.

   G.- En el cas de qu un usuari pugui veure’s afectat per actuacions illegals, o detecti un mal s dels blocs de la web per part d’altres usuaris, podr posar-ho en coneixement de EDUCA BORRAS, S.A.U. , a travs del correu electrnic lopd@educaborras.com indicant a la referncia de l’assumpte “moderaci de blocs”, per a qu EDUCA BORRAS, S.A.U. pugui moderar o eliminar els mateixos.

  7. CONDICIONS D’S ESPECFIC PEL SERVEI DE PECES PERDUDES

   L’usuari mantindr indemne a EDUCA BORRAS, S.A.U. davant de qualsevol reclamaci que pogus presentar-se-li per els missatges que l’usuari hagi difs als blocs o per a qualsevol altre conducta vinculada o derivada de l’s per part de l’usuari dels blocs de la web.

   El servei de peces perdudes dels puzles d’Educa Borras SAU es regeix per les segents condicions:
   Les sollicituds de peces perdudes es realitzaran nicament mitjanant el formulari destinat a aquest efecte en l’apartat d’atenci al client de la pgina web www.educaborras.com i www.puzzlepassion.com.
   Per cursar la sollicitud de peces perdudes s necessari emplenar el formulari de registre, indicar les coordenades de les peces que se solliciten i identificar el puzle a partir el nmero de registre del puzle.
   El nmero de registre del puzle consta d’onze dgits i es troba imprs en un lateral de la caixa del puzle. El seu format s: _ _ _ _ _ / _ _ _ _ _ _ Est format per dues parts. La primera part (5 dgits) coincideix amb el nmero referncia del puzle. La segona part (6 dgits) indica l’edici del puzle. Aquest nmero de registre s imprescindible i obligatori per reposar les peces perdudes.
   Un cop s’hagi emplenat correctament la sollicitud, l’usuari rebr un correu electrnic en el qual s’indica un nmero d’identificaci que li permetr realitzar un seguiment de la petici en l’apartat d’atenci al client del web www.educaborras.com.
   En el correu electrnic de confirmaci s’indiquen els terminis aproximats del procs d’enviament i recepci.
   Les sollicituds de peces perdudes es processen informticament per ordre de recepci.
   Els segents puzles disposen de servei de peces perdudes:
   Les edicions dels puzles de 500 o peces o ms fabricats fins el 31-12-2016 que tinguin l’identificador de peces perdudes en el lateral de la caixa o al fullet incls a l’interior dels puzles de gran format.
   Les edicions del puzles de 3.000 peces o ms editats a partir de l’1-1-2017 que tinguin l’identificador de peces perdudes en el lateral de la caixa o al fullet incls a l’interior dels puzles de gran format.
   Cada puzle subjecte al servei de peces perdudes disposa d’un nombre limitat de peces de reposici per a cadascuna de les seves edicions. Una vegada s’hagi esgotat l’estoc no ser possible reposar les peces que ja no estiguin disponibles.
   L’enviament de les sollicituds de peces perdudes es realitza per correu ordinari. Educa Borras SAU no es fa responsable de les prdues, retards o errors causats pel funcionament dels serveis de correu de cada pas, de les adreces incorrectes o incompletes i d’altres motius que puguin afectar el funcionament normal de l’enviament postal.
   El servei de peces perdudes s gratut i d’mbit mundial.

  8. CONDICIONS D’S ESPECFIC PEL SERVEI DE TREBALL.

   A efectes d’all disposat a la normativa vigent sobre protecci de dades, les dades que ens proporciona del seu currculum, sn imprescindibles per a la tramitaci de la sollicitud. Els seus titulars consenten que les seves dades personals i de currculum, inclosa l’adrea de correu electrnic que es faciliti, s’incorporin al fitxer del qual s responsable EDUCA BORRAS S.A.U., amb la finalitat d’estudiar i/o executar la present sollicitud i per a l’estudi i anlisi personalitzat o segmentat del mateix.
   EDUCA BORRAS S.A.U garanteix que totes les seves dades personals facilitades seran utilitzades amb la finalitat, en la forma i amb les limitacions i drets que concedeix la Llei Orgnica 15/1999, de Protecci de Dades de Carcter Personal. El titular podr exercir gratutament els drets d’oposici, accs i informaci, rectificaci, cancellaci de les seves dades i revocaci de la seva autoritzaci sense efectes retroactius, adreant la seva sollicitud per escrit a EDUCA BORRAS S.A.U, c/ Osona, 1, 08192, Sant Quirze del Valls, Barcelona, Espanya o en el correu electrnic lopd@educaborras.com

  9. LLEI APLICABLE I JURISDICCI

   La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d'interpretaci dels termes que conformen aquesta Poltica de Privadesa, aix com qualsevol qesti relacionada amb els serveis de la present web, ser la llei espanyola.

  El servei de peces perdudes dels puzles d'Educa Borras SAU es regeix per les següents condicions:

  Les sol·licituds de peces perdudes es realitzaran únicament mitjançant el formulari destinat a aquest efecte en l'apartat d'atenció al client de la pàgina web www.educaborras.com.

  Per cursar la sol·licitud de peces perdudes és necessari emplenar el formulari de registre, indicar les coordenades de les peces que se sol·liciten i identificar el puzle a partir el número de registre del puzle.

  El número de registre del puzle consta d'onze dígits i es troba imprès en un lateral de la caixa del puzle. El seu format és: _ _ _ _ _ / _ _ _ _ _ _ Està format per dues parts. La primera part (5 dígits) coincideix amb el número referència del puzle. La segona part (6 dígits) indica l'edició del puzle. Aquest número de registre és imprescindible i obligatori per reposar les peces perdudes.

  Un cop s'hagi emplenat correctament la sol·licitud, l'usuari rebrà un correu electrònic en el qual s'indica un número d'identificació que li permetrà realitzar un seguiment de la petició en l'apartat d'atenció al client del web www.educaborras.com.

  En el correu electrònic de confirmació s'indiquen els terminis aproximats del procés d'enviament i recepció.

  Les sol·licituds de peces perdudes es processen informàticament per ordre de recepció.

  Els següents puzles disposen de servei de peces perdudes:

  Les edicions dels puzles de 500 o peces o més fabricats fins el 31-12-2016 que tinguin l'identificador de peces perdudes en el lateral de la caixa o al fullet inclòs a l'interior dels puzles de gran format.

  Les edicions del puzles de 3.000 peces o més editats a partir de l'1-1-2017 que tinguin l'identificador de peces perdudes en el lateral de la caixa o al fullet inclòs a l'interior dels puzles de gran format.

  Cada puzle subjecte al servei de peces perdudes disposa d'un nombre limitat de peces de reposició per a cadascuna de les seves edicions. Una vegada s'hagi esgotat l'estoc no serà possible reposar les peces que ja no estiguin disponibles.

  L'enviament de les sol·licituds de peces perdudes es realitza per correu ordinari. Educa Borras SAU no es fa responsable de les pèrdues, retards o errors causats pel funcionament dels serveis de correu de cada país, de les adreces incorrectes o incompletes i d'altres motius que puguin afectar el funcionament normal de l'enviament postal.

  El servei de peces perdudes és gratuït i d'àmbit mundial.