Per sol·licitar una feina a Educa Borras, S.A.U., cal que ens feu arribar el vostre currículum vitae (d’ara endavant CV) mitjançant el següent formulari.

Tingueu en compte els següents aspectes:

  • - La mida màxima de l’arxiu no pot superar els 8 MB.
  • - El format de l’arxiu ha de ser Word o PDF.
  • - Si teniu problemes per carregar el vostre CV, intenteu-ho amb un altre navegador web.
  • - No s’admetrà cap CV que no hagi estat carregat a través d’aquest formulari web.

EDUCA BORRAS, SAU s el Responsable del tractament de les dades personals de l'interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecci de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR) i la Llei Orgnica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), per la qual cosa se li facilita la segent informaci del tractament:

Finalitat del tractament: fer partcip l'interessat en els processos de selecci de personal, portant a terme una anlisi del perfil del sollicitant amb l'objectiu de seleccionar el millor candidat per al lloc vacant del responsable.

Legitimaci: el tractament del CV i les dades personals est basat en el consentiment que ha prestat l'interessat mitjanant l'acceptaci d'aquest formulari.

Registre de currculums: l'informem que aquest s l'nic procediment oficial per acceptar el seu currculum, per la qual cosa no s'acceptaran els currculums remesos per un altre procediment diferent.

Criteris de conservaci de les dades: es conservaran durant un termini mxim d'un any, desprs del qual es procedir a la supressi de les dades garantint-li un respecte total a la confidencialitat tant en el tractament com en la seva destrucci posterior. En aquest sentit, una vegada transcorregut el termini esmentat, i si vol continuar participant en els processos de selecci del responsable, li preguem que ens remeti novament el seu currculum.

Actualitzaci de les dades: en cas que es produeixi alguna modificaci en les seves dades, li preguem que ens ho comuniqui per escrit com ms aviat millor amb la finalitat de mantenir-les degudament actualitzades.

Comunicaci de les dades: es podran tractar o comunicar a l'empresa (l'adrea de la qual s'inclou en aquesta mateixa pgina) durant el temps de conservaci del seu currculum i per a les mateixes finalitats assenyalades anteriorment.

Drets de l'interessat:
- Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
- Dret d'accs, rectificaci, portabilitat i supressi de les seves dades i a la limitaci o l'oposici al seu tractament.
- Dret a presentar una reclamaci davant l'autoritat de control (agpd) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: EDUCA BORRAS, SAU. c/ d'Osona, 1 08192 SANT QUIRZE DEL VALLS (BARCELONA).

El lliurament del vostre CV a EDUCA BORRAS S.A.U. i el tractament de les dades personals que ens comuniqueu tenen caràcter voluntari i, mitjançant l’acceptació del present document, atorgueu el vostre consentiment a EDUCA BORRAS S.A.U. per al tractament de les vostres dades personals d’acord amb la finalitat esmentada.